#001 – Fashion inside out

Oon muun muassa mekkomaniaa poteva, materialismionnellisuudessa viihtyvä, sisustushullu, kirpputorinarkomaani ja muoti-urasta haaveileva. Unelma ikiomasta muotiblogista onkin pihissyt jo k-a-u-a-n aikaa mielessäni mutta vasta nyt tuli ryhdyttyä tuumasta toimeen. Fashion inside out -blogini tulee sisältämään varmasti jurinoita siitä, tästä ja ehkä pikkuusen tuostakin mutta painopiste pyörii ja hyörii muodin ympärillä sisustusta hipaasten.

Mitä muhun itteeni tulee niin moon parisen napakymppiä jo ohittanut, Pohojanmaalta (mikä varmasti näkyy kirjoitusasussakin eli murretta häpeelemättä luvassa äidinkielen säännöistä piittaamatta) kotoosin oleva maailman upeimman miehen vaimoke ja meirän pikku-isännän ylpeä äiti. Mitä pikku-isäntäämme tulee niin tää pikkuveijari on todellinen ihme sillä mulla ei pitänyt olla koskaan mahdollisuuttakaan tulla raskaaksi -kiitos miltein kymmenen vuoden anoreksiahelvetin, josta voi lukaasta tarkemmin ja lähemmin Project Miracle -blogistani. Mutta lyhyestä virsi kaunis eli sen pituunen se -etteköhän te muhun paremmin blogitekstieni myötä tutustune : — )

Tere tulemast muodille pyhitettyyn valtakuntaani!

Pssst: Meikäläänen ei sitten ole purevaa sorttia alkuunkaan eli rohkiasti kommenttia kehiin ja kehittävä palaute risuineen ja ruusuineen on myöskin enemmän kuin tervetullutta! Ü

Articles from Partners

Follow:
Share:

I would love to hear your thoughts! Thanks for sharing and have a wonder-filled day chasing your dreams!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: