#008 – Ellit goes fashion 2011

Yleensä musta tuntuu, että suurimmat muotitapahtumat -varsinkin ne, joihin liittyy uskomattomia tarjouksia- sijaitsee ihan jossain muualla kuin meillä täällä Pohojanmaalla. Harmitti vietävästi Sokoksen pitämät 3+1 -päivät kun itse ei olisi voinut osallistua kuin ainoastaan Emotionin tarjontaan tuolloin -meillä kun ei täällä, edes lähimaastossa, Sokosta muussa kuin Emotionin muodossa ole. Jos kuulut kohtalotovereihini tuon asian tiimoilta (tai jos huikeat alennukset kiinnostaa) niin jatkappa lukemista ; — )
Ellit-sivusto järkkää Ellit goes fashion-tapahtuman, joka on valloittanut kyseisen sivuston 21.3.-03.4.2011. Sivusto on tuona aikana täynnä myös huikeita kilpailuja sekä alennuksia liikkeisiin ja verkkokauppoohin. Tapahtuman aikana on myös luvassa runsaasti asiaa tyyli- ja kauneusideoista sekä luonnollisesti juttua tämän kevään trendeistä. Tässäpä itteni suosikeista osa:

Fashionology-korut: “Tyylikkään modernista synkkään goottiin”. Hollantilaisen Rachel Duisterin perustama korualan yritys, jonka tuotteita voi ostaa netistä ja, jonka käsintehdyt korut ovat tuttuja monien seuratuimpien muotibloggareiden ostoslistoilta. 

Silver Plated Feather Earrings, 12€. Mulla ittelläni ei allergian vuoksi ikävä kyllä ole mahrollista laittaa reikiä korviin mutta näistä väsäisin itselleni kaulakorun.


Real sterling silver vertical ring, 40€.

Real sterling silver cross ring, 35€.

Sterling silver rough quartz ring, 45€.

Sterling silver turban ring, 40€.

Silver plated large twig necklace, 22€.

Silver Plated Feather Necklace, 11€.

Set of 3 heavy square flat steel bead bracelets, 25€.

Real sterling silver bamboo bangle, 75€.

Kooky Gems: Helsinkiläinen brändi valmistaa huomiota herättäviä koruja, hiuskoristeita ja asusteita positiivisella latauksella. Itte taisin ihastua pysyvästi sillä meikälääsen asukokonaisuudessa täytyy lähes poikkeuksesta aina olla “sitä jotakin”, joka herättää huomiota -mää nääs tykkään erottua massasta.

 Korvakoruja, 14€/kpl. Ja jo mainitsemani syyn vuoksi vääntäisin näistäkin mielelläni kaulakorut! 

Vasemmalla rintakoruja, 11€/kpl ja oikialla sormuksia 11€/kpl myöskin.

Kaulakoruja 18€/kpl.
Building it-rannekoru, 16€.
Kaulakoruja 25€/kpl.

Kynsitaivas: Mulla itelläni on herännyt jällehen halu laitella kynsiäni sillä huomasin, että esim. lakatut kynnet toimii myös asusteena tai asun väripilkkuna tai sen korostajana. Kynsitaivaassa hinnat on melko edullisia muutoonkin joten mikäs siinä kun -25% lähtöö siitäkin hinnasta poies.Redfoot Shoes ja Metronista: Redfoot Shoesista omiin silmiini pistivät ehrottomasti kokoon taitettavat ballerinat! Rakastan korkkareita ja jotkut kyllä ovat mukavatkin koko päivän jaloissa esim. materialismionnellisuuden lomassa (=shoppaillessa) mutta toiset saavat jalkani huutamaan lepoa, jonka vuoksi mieleen onkin lähes poikkeuksetta aina juolahtanut josko ottais toiset kengät mukahan mutta se idea tulee hylättyä aina tilanpuutteen vuoksi. Kokoon taitettavat kengät on ratkaisuna siihen pulmaan.
Metronistalta pisti silmiin italialaisen O Clockin rannekellot, joiden silikonista valmistetut kaikissa sateenkaaren väreissä hehkuvat rannekkeet ovat vaihdettavissa.

Cheryl noir, 55,66€.

Ellis Denim, 55,66€.

Purple Violet Bracelet, 12.83€.

Signal Black, 30.01€.

Yhteistyökumppaneina Ellit goes fashion-tapahtumassa ovat mm. Ivana Helsinki, Minna Parikka, Camilla Mikama, Dr. Denim, Björn Borg, Island, KAKSITVÅ, Madara, Weleda, Youngblood, Ole Henriksen, Essie, Tigi, Make up forever, gTie, Jolier, Fashionology, Feelunique.com ja torella moni muu! Klikkaaleppa ittes mukahan! : — )

Articles from Partners

Follow:
Share:

2 Comments

  1. May 12, 2014 / 1:08 PM

    Hello there! : — ) I've noticed that most of my blog's visitors come from abroad, like you, so I've decided to write also in english -sometimes just briefly and sometimes even the whole post.

    I was so taken by your words, thank you a lot -your comment really made my day! : — ) I guess we are even because I'll follow you too ; — ) And I'm really hoping we can stay connected too! : — )

  2. May 12, 2014 / 1:08 PM

    hello from usa! thank goodness for the translation tool, i was able to navigate to browse… and i really enjoyed your posts! inspired, and i really love your style picks.smile new follower, and hoping we can stay connected. have a great wknd!

    jasminesmile

I would love to hear your thoughts! Thanks for sharing and have a wonder-filled day chasing your dreams!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: