#016 – Dear Wardrobe

Muotilehdet jaksavat jankuttaa vuosi toisensa perään niistä aikaa kestävistä klassikoista niissä jokanaisen garderobeissa ja mainitsevat aina ne tietyt vaatekipalehet -kuten kotelomekon, suoralahkeiset prässihousut, kapeat polvipituiset hamoset, ohuen twin-setin ja siniset farkut. Useammat niistä takuulla toimivatkin suhteellisen monilla naisilla mutta itte en kuulu siihen joukkohon vaikka myönnänkin, että pari niistä toimivat jotenkuten itsellänikin mutta osaa niistäkään en nimittäisi millään lailla klassikoiksi siellä omassa garderobissani vaikka pari allekirjoitan itsekkin -kuten ihonväriset/mustat sukkahousut, ison huivin ja trenssin.  

Vaikka klassikko pääasiassa onkin arvostettu ja siihen asemaan päästäkseen saattaakin vierähtää vuosikymmeniäkin niin ne klassikot siellä omassa vaatehuoneessani ovat totaalisen erityylisiä, minun tyylisiäni, ja saattavatkin nousta hyvinkin arvostettuun asemahan nopeastikin. Ne muodostavat kivijalat, perustat, siihen omaan pukeutumiseeni joka pääsääntöisesti on hyvinkin ailahtelevaa fiiliksestäni riippuen -joskus pahimman ahdistuksen iskiessä teen pesäni turvallisiin, epävartalonmyötääsiin hepeneisiin kuten vaikkapa väljiin silkkitunikoihini, oversize-huppareihin mutta ytimekkäisiin ja tyylikkäisiin sellaasiin taikka vaikkapa ponchoon kun taas sinuimpina päivinä saatan jopa esitellä silloin sirolta tuntuvaa olemustani vadelmanpunaisissa sifonkishortseissani, mustassa topissani ja neuleessani taikka peitota osan kropastani mutta samalla korostaa kapeaa vyötäröäni ja niitä kuulemani mukaan sirohkoja reisiäni vaikkapa paikka paikoon väljähkön playsuitin tai vyötäröltä alaspäin liitelevän hameen muodossa.
Toisin sanoen omaan sen ainutlaatuusen pukeutumistyylini (kuten toivottavasti meistä jokaanen erottuakseen massasta), jonka peruspilarit ovat suunnilleen samat vuosittain vaikka tyylillisesti se saattaa fiiliksen mukaan vaihdellakin. Lisäksi pyrin kokeilemahan uusiakin juttuja ja osa niistä kokeeluistani saattaakin nousta kokeelu-asemastaan klassikoiksi siellä omassa garderobissani.
 
Huhuilenkin, että löytyykös sieltä ruudun takaa muitakin naisia, joilla ne omat klassikot eroaa muotilehtien jakamista klassikoista eres joidenkin vaatekappaleiden/asusteiden saralta? Ja yleenen kysymys jokaaselle: mitkä ovat ne teikälääsen klassikot, oman tyylisi peruspilarit, siellä garderobissasi? : — )

[All images from weheartit.com but collage made by me]

Articles from Partners

Follow:
Share:

4 Comments

  1. May 12, 2014 / 1:08 PM

    Great collage 😉

  2. May 12, 2014 / 1:08 PM

    The pink dress is adorable, love it!

I would love to hear your thoughts! Thanks for sharing and have a wonder-filled day chasing your dreams!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: