(function(s,u,m,o,j,v){j=u.createElement(m);v=u.getElementsByTagName(m)[0];j.async=1;j.src=o;j.dataset.sumoSiteId='3db57000ecafd400265af900a1254700c775f7007bcaf3008417d3000393a200';j.dataset.sumoPlatform='wordpress';v.parentNode.insertBefore(j,v)})(window,document,'script','//load.sumo.com/');
Uncategorized

#018 – Twiggy’s Frock Exchange

[Images from all over the Internet but collage made by me]

Näin lauantai-illan ratoksi huomasin sisäisen (ja varsin usein esille pääsevän) kirpputorisaalistajani ja DIY-meininkiä rakastavan muotiholistini hyppäävän aikalailla taivaisiin saakka kun huomasin Liv-kanavalle rantautuneen Twiggy’s Frock Exchange-sarjan, jossa muoti-ikonina tunnettu, entinen huippumalli, Lesley “Twiggy” Lawson, Paula Reed ja Lauren Laverne  kierrättävät ja tuunaavat vanhoja designer-asuja eri-ikäisille naisille.

Tämä sarja passaa meikälääselle ainakin kuin nenä päähän sillä oon koukuttunut kirpputori-meininkihin ja takaraivossani kolkuttelee miltein aina joku do it yourself-idea, jolla tietty vaatekappale saa uuden elämän siihen omaan tyyliin sopivalla tavalla. Enivei, tämä sarja on oikia löytö ainakin ittelleni joten koin velvollisuudekseni jakaa sen teillekin arvon lukijat! : — )

Siispä nokat kohti
Liviä lauantai-ehtoosin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: