#021 – Loving: One shoulder dresses


En tierä kuinka hyvin muistissanne on vielä postaus, jossa esittelin mekkopäissäni (remember: I’m a dress-holic) Carrienkin päällä nähtyä Halston Heritagen telttakaavaa noudattavaa mekkoihanuutta uhaten itse kyhääväni samankaltaisen, omanlaiseni version, mutta koska päivät tuntuivat silloin ja etenkin nyt menevän nopeampaa kuin mitä valovuodet niin DIY-projektini on ollut jo pitemmän tovin totaalisen jäissä.
Helpottaakseni omaa elämääni eksyin tässä taannoin Nelly.com:in alelaarille, josta vihdoin ja viimein löysin vaatehuoneeseeni (ja korostettakoon, että vaatehuone-sanan loppuosaa “huone” ei voi liikaa alleviivata tarkoittamatta päteä sillä noh… tällääselle vaateholistille kaappitila ei riittäisi sitten millään koska vaatehuonekaan ei tunnu riittävän alkuunsakaan. Mutta minkäs sitä holisti riippuvuudelleen mahtaa ; —- ) ) tarpeellisen lisäyksen, jonka kernaasti suon korvaavan tämän Halston Heritagen  mekkoihastukseni!

Pitemmittä puheitta (ja oman Polyvore-profiilini avustuksella), saanen esitellä/may I introduce you to my new dress (Glam dress by Nelly Trend)!

[Made by me = Polyvore: ElizabethRinne]


[Glam dress by Nelly Trend – 12,50€ (on sale, RRP over 32€)]
Liitin tähän vielä tarkemman kuvan Nelly.com:in omilta sivuilta niin näette pikkuusen, että miten tuo laskeutuu vartalolle ‘livenä’. Väri ei ihan tätä tarkkaa kuvaa vastaa vaan on tuon kollaasissani olevan värinen eli juurikin tuollaanen täyrellisen punainen : — ) Enivei, kyseessä on siis yksiolkaimellinen, kauniisti laskeutuva, epäsymmetrinen ja telttakaavaa(=väljähköisyyttä) noudattava mekkoihanuus!

Itseni päällä tuo näyttää hitusen enemmän telttamaisemmalta kuin mitä Nellyn kuva antoi ymmärtää ja mietinkin, että tuohon voisi joitain muutoksia DIY-meiningin nimissä teheräkin. Kunhan keksin, että mitä vai pitäydynkö tuossa sen alkuperäisessä mallissa. Kangas on meleko painavahkoa (materiaaliunelmanani olisi ollut kevyehkömpää luokkaa) mutta koska se laskeutuu kuitenkin erittäin kauniisti 
niin annettakoon sen painavahkompi materiaali anteeksi ; — )

Enivei, mitäs siellä ruudun toisella puolella ollahan mieltä uutukaisestani? 

/What do you guys think of my new dress? : — )

Articles from Partners

Follow:
Share:

2 Comments

  1. May 12, 2014 / 1:08 PM

    Thank you so much and welcome! : — ) Have you find any potential dresses so far? I just start to follow you back -looking great and inspiring! : — )

I would love to hear your thoughts! Thanks for sharing and have a wonder-filled day chasing your dreams!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: