#036 – Back in the New York groove (Part I)

New York City launched its first ever fashion week 
(called then as a “Press Week”) on July 20, 1943.

Nyt on aika lunastaa  aiemmassa postauksessani  mainitsema lupaukseni eli hemmotella teitä inspiraatiolla suoraan New Yorkin muotiviikoilta (katumuotia parhaimmillaan, omat suosikkini näytöksistä ja kokoelmista, upeita yksityiskohtia jne.). Tänään lennätän teirät suoraan katumuodin sydämeen 

-nauttikaahan lennostanne! ; — )
Even though I am not physically present at the NYFW, I’m still going to be there by blogging about it. So, you better get ready for amazing inspirations 
(street fashion, my favourite fashion shows and pieces from the collections, details and so on). And now it’s time to be inspired by NYFW street fashion 
-I hope you’ll enjoy it! : — ) 
 I’m so in love with this outfit and it’s one of my favourites looks that I’ve 
EVER seen! I could definitely imagine myself wearing something like this: mixing leopard, faux fur and lace!
Kun näin tämän asukokonaisuuden, en voinut kuin haukkoa henkeäni -niin täyrellinen tämä mielestäni on ja sen vuoksi yksi ehdottomista suosikki lookeistani, joita olen KOSKAAN nähnyt!
Voisin vallan mainiosti kuvitella itseni samankaltaiseen asukokonaisuuteen yhdistäen leopardia, tekoturkista ja pitsiä, jotka sulautuvat täyrellisen puhtaasti yhdeksi (odottamattomaksi) kokonaisuudeksi! 
 
Rajni Jacques gives us a lesson on how to handle a sporty-chic trend in style and Shiona Turini teach us to embrace the colours.  
Rajni Jacques antaa meille ilmaisen oppitunnin sporty-chic trendin toteuttamisesta tyylikkäästi ja Shiona Turini opettaa meitä 
koreilemaan väreillä.


A chic and bohemian outfit -so dressing like a chic boho gal.
Tyylikäs ja boheemi asukokonaisuus, jossa ihastuin eritoten maksihameen, neuleen, statement-korun ja takin luomaan rentoon mutta silti erittäin tyylikkääseen vaikutelmahan.


Just loving the contrast between black and yellow 
(and that jumpsuit of course).

Mustan ja keltaisen luoma kontrasti on jo tovin ihastuttanut meikäläästä. Ja tuo jumpsuit… ei voi kuin ihastuttaa sen hillitty seksikkyys ja asiallisuus. Tästä asukokonaisuudesta huomaa myös yksinkertaisen lookin kauneuden -ei katseiden vangitsemiseen palioa siis vaadita, 
ainoastaan osaavaa tyylikkyyttä ; — )Once again, something that I could imagine to wear myself. A hat, faux fur, casual dress or loose-fitting shirt and high heels -so comfy but chic!
Jälleen kerran jotain, mitä voisin kuvitella päälleni: tekoturkistakki, rento mekko tai vaihtoehtoisesti väljä kauluspaita, korkojen kopinaa ja hattu täyrentämähän kokonaisuutta -niin ihanan mukavuudenhaluista mutta silti erittäin tyylikästä!


I think that the tweed against a graphic print makes for a really 
cool contrast. Just loving the mix of patterns!

Oon syvästi ihastunut erilaisten kuosien yhdistelemisehen vaikka itselläni siinä vielä ennen kaikkea totuttelemista riittääkin eli rohkeutta pitäisi saada enemmän sen trendin kohdalla.
Tässä vallan mainio tyylinäyte tweedjakun ja graafisen printin sulostuttavasta yhristelmästä.
 Leather jumpsuit against a graphic print.
Nahkainen jumpsuit on jo itsessään hyvin kiehtova ja graafinen printti korostaa sitä mainiolla tavalla.


 

 It’s all about the details. Amazing outfit -I’m totally wowed!

Yksityiskohdat, asukokonaisuus itse -kerrassaan mielettömän upea ilmestys!

 Loving the mix of beautiful colours.

Voisiko asukokonaisuudessa värit enää kauneimmin loksahtaa paikoilleen? Kunpa itsekin rohkistuisi käyttämähän enemmän tämän kaltaisia, värikkäitä, kokonaisuuksia eikä aina pelaisi  niin varman päälle -mutta tottumiskysymys mikä tottumiskysymys.

[From: Pinterest]


[TO BE CONTINUED -STAY TUNED!]
[JATKOA TULOSSA – PYSYKÄÄPÄ NÄPPÄIMISSÄNNE!]

Articles from Partners

Follow:
Share:

2 Comments

  1. May 12, 2014 / 1:08 PM

    Hellurei! : — ) Oon ihan punastuksissani täällä ja todella otettu -kiitos palion ja otan mielelläni kunnian vastahan! : — )

  2. May 12, 2014 / 1:08 PM

    Hello!

    Minulla olisi pieni tunnustus sinulle smile Kipaisepa hakemaan blogistani, jos haluat smile

I would love to hear your thoughts! Thanks for sharing and have a wonder-filled day chasing your dreams!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: