#051 – New finnish blog portal: Bellablogit.fi

[From: Bella-blogit Facebook page]


Indiedays
ja Lily saavat seuraansa uusimman tähden suomalaisista blogiportaaleista
kun Bella-blogit lanseerataan ensi viikolla. Itse allekirjoittanut on äärimmäisen innoissaan tästä ja onnitteleekin syrämmellisesti sinne matkaavia bloggaajakollegoita! : — ) Tämänkaltaiset asiat osoittavat, että bloggaamisella torellakin on merkitystä ja jos sitä on tarpeeksi onnenhippuja ja määrätietoisuutta matkassa kera ratkaisevan asenteen ja panostamisen, niin bloggaaminen saattaa poikia jotain vielä upeampaakin -toimia väylänä jollekin isommalle.
Bella-blogit on laatutietoisten naisten ykkössivusto, joka kokoaa yhteen mielipidevaikuttajien blogiparhaimmiston.” Lisää (mm. sinne matkaavien bloggaajien paljastamisen) voitte tsekkailla Bella-blogit Facebook-sivulta:
https://www.facebook.com/Bellablogit.

——————-

There already exist two pairs of finnish blog portals: Indiedays and Lily. A new finnish blog portal, Bella-blogit, will be launched on 3 May 2012. I’m so excited about this because it really shows that blogging matters and if you’re lucky & determined enough, it might turn into something even bigger. “Bella-blogit is the number one in the websites for quality-conscious women and it gathers around the elite of opinion force.”
Read more at: Bella-blogit Facebook page

Articles from Partners

Follow:
Share:

Leave a comment

  1. May 12, 2014 / 1:08 PM

    Kiitos palion kommentistasi -se kirvoitti välittömästi hymyn huulilleni! Täytyykin myöntää, että moon sivusta seuraillut blogiasi! : — ) Ja upiaa, että meitä pohojalaasia löytyy Blogosfääristäkin! ; — )

  2. May 12, 2014 / 1:08 PM

    Olipa kiva löytää tämä postauksesi ja samalla minulle ennestään tuntematon blogi! smile)
    auringolla,
    toinen pohojalaanen! 8)

Share your thoughts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: