(function(s,u,m,o,j,v){j=u.createElement(m);v=u.getElementsByTagName(m)[0];j.async=1;j.src=o;j.dataset.sumoSiteId='3db57000ecafd400265af900a1254700c775f7007bcaf3008417d3000393a200';j.dataset.sumoPlatform='wordpress';v.parentNode.insertBefore(j,v)})(window,document,'script','//load.sumo.com/');
Blogworld - Blogimaailman uumenissa,  News - Uutisointia

#051 – New finnish blog portal: Bellablogit.fi

[From: Bella-blogit Facebook page]


Indiedays
ja Lily saavat seuraansa uusimman tähden suomalaisista blogiportaaleista
kun Bella-blogit lanseerataan ensi viikolla. Itse allekirjoittanut on äärimmäisen innoissaan tästä ja onnitteleekin syrämmellisesti sinne matkaavia bloggaajakollegoita! : — ) Tämänkaltaiset asiat osoittavat, että bloggaamisella torellakin on merkitystä ja jos sitä on tarpeeksi onnenhippuja ja määrätietoisuutta matkassa kera ratkaisevan asenteen ja panostamisen, niin bloggaaminen saattaa poikia jotain vielä upeampaakin -toimia väylänä jollekin isommalle.
Bella-blogit on laatutietoisten naisten ykkössivusto, joka kokoaa yhteen mielipidevaikuttajien blogiparhaimmiston.” Lisää (mm. sinne matkaavien bloggaajien paljastamisen) voitte tsekkailla Bella-blogit Facebook-sivulta:
https://www.facebook.com/Bellablogit.

——————-

There already exist two pairs of finnish blog portals: Indiedays and Lily. A new finnish blog portal, Bella-blogit, will be launched on 3 May 2012. I’m so excited about this because it really shows that blogging matters and if you’re lucky & determined enough, it might turn into something even bigger. “Bella-blogit is the number one in the websites for quality-conscious women and it gathers around the elite of opinion force.”
Read more at: Bella-blogit Facebook page

No Comments

  • ElizabethRinne

    Kiitos palion kommentistasi -se kirvoitti välittömästi hymyn huulilleni! Täytyykin myöntää, että moon sivusta seuraillut blogiasi! : — ) Ja upiaa, että meitä pohojalaasia löytyy Blogosfääristäkin! ; — )

  • S

    Olipa kiva löytää tämä postauksesi ja samalla minulle ennestään tuntematon blogi! :))
    auringolla,
    toinen pohojalaanen! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: