#051 – New finnish blog portal: Bellablogit.fi

[From: Bella-blogit Facebook page]


Indiedays
ja Lily saavat seuraansa uusimman tähden suomalaisista blogiportaaleista
kun Bella-blogit lanseerataan ensi viikolla. Itse allekirjoittanut on äärimmäisen innoissaan tästä ja onnitteleekin syrämmellisesti sinne matkaavia bloggaajakollegoita! : — ) Tämänkaltaiset asiat osoittavat, että bloggaamisella torellakin on merkitystä ja jos sitä on tarpeeksi onnenhippuja ja määrätietoisuutta matkassa kera ratkaisevan asenteen ja panostamisen, niin bloggaaminen saattaa poikia jotain vielä upeampaakin -toimia väylänä jollekin isommalle.
Bella-blogit on laatutietoisten naisten ykkössivusto, joka kokoaa yhteen mielipidevaikuttajien blogiparhaimmiston.” Lisää (mm. sinne matkaavien bloggaajien paljastamisen) voitte tsekkailla Bella-blogit Facebook-sivulta:
https://www.facebook.com/Bellablogit.

——————-

There already exist two pairs of finnish blog portals: Indiedays and Lily. A new finnish blog portal, Bella-blogit, will be launched on 3 May 2012. I’m so excited about this because it really shows that blogging matters and if you’re lucky & determined enough, it might turn into something even bigger. “Bella-blogit is the number one in the websites for quality-conscious women and it gathers around the elite of opinion force.”
Read more at: Bella-blogit Facebook page

Articles from Partners

Follow:
Share:

2 Comments

  1. May 12, 2014 / 1:08 PM

    Kiitos palion kommentistasi -se kirvoitti välittömästi hymyn huulilleni! Täytyykin myöntää, että moon sivusta seuraillut blogiasi! : — ) Ja upiaa, että meitä pohojalaasia löytyy Blogosfääristäkin! ; — )

  2. May 12, 2014 / 1:08 PM

    Olipa kiva löytää tämä postauksesi ja samalla minulle ennestään tuntematon blogi! :))
    auringolla,
    toinen pohojalaanen! 8)

I would love to hear your thoughts! Thanks for sharing and have a wonder-filled day chasing your dreams!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: