#054 – Hint for today: Jotex.fi

[From: Jotex.fi]

Teille muillekin sisustuskärpästen puremille mulla on ilouutinen kerrottavanani: Jotexilla on meneillään laskosverhojen tyhjennysoperaatio, sillä kello 21 saakka heillä on KAIKKI laskosverhot 4,99€ hinnalla myynnissä -koosta tai normaalihinnasta piittaamatta! Tämän lisäksi Jotex hemmottelee asiakkaitaan -50% alennuksella omavalintaisesta tuotteesta! Suosittelen lämpimästi tsekkaamahan myös alelaarin ; — )

Täytyy myöntää, että en ole aiemmin heidän asiakkaakseen ollut liittyneenä vaikka sivuilla olen joskus poikennutkin mutta kuultuani (kiitokset vielä sinne erääseen Lärvikirjan yhteisöhön ; — )) tästä huimasta asiakkaiden hemmottelemisesta, en voinut kuin antaa klikkauksen viedä mennessään ja samalla liittyä tilaukseni yhteydessä heidän asiakkaakseen.
Ja tilauksen summasta johtuen täytyykin olla erittäin kiitollinen siitä, että tehdessämme mieheni kanssa talokaupat Siitä Täyrellisestä kodista (ja kyllä; asiasta on tulossa postausta : — )) otimme remppalainaa sen verran, että sisustukseenkin/huonekaluihinkin on varattuna sopivasti rahaa, jotta saamme entistä enemmän oman näköisemme huushollin : — )

Enivei, oman tilaukseni esittelen jahka
se perille saapuu vaikka kollaasinkin väsääminen houkuttelisi mutta piretääs hieman jännitystäkin yllä! ; — )

Jotexilla
on nyt myös meneillään meille innokkaille sisustajille kilpailu, johon luonnollisesti piti allekirjoittaneenkin osallistua! Olisin äärimmäisen kiitollinen jos äänestäisitte tuotostani (klikkaamalla kuvatekstissä olevaa linkkiä pääsette äänestyslinkkiin):

[My contest work for Jotex.fi – PLEASE VOTE FOR ME! ]
[Kilpailutyöni Jotex.fi:lle – KLIKKAA ÄÄNESTÄÄKSESI TYÖTÄNI!]


Ps. Olisi ilo nähdä teidänkin tuotoksianne eli menkääpä kipin kopin testailemahan sisustajan taitojanne ja linkittäkää sitten niitä kilpailutuotoksianne kommenttiboksiin! : — )

Articles from Partners

Follow:
Share:

I would love to hear your thoughts! Thanks for sharing and have a wonder-filled day chasing your dreams!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: