#059 – Portrait of a Mother

[From: My Pinterest]

Because the Mother’s Day is right around the corner (or precisely: here), I thought that this would be the perfect time to announce a new posting theme. The new theme is called “Portrait of a Mother” and you’ll find the keywords behind the same name. As you can guess by the title, it’s about the mothers who have inspired me. Some of them may have inspired me by their words or actions, some of them by their unfailing sense of style or by creating exciting website. Sometimes my source of inspiration may be article or discussion with people, that is somehow connected to motherhood.
Anyway, I really hope that you’ll enjoy about this new posting theme! : — )

So, let’s get started! (After finnish translation – Coming as soon as I’ll be returned to health, I’ll let you guys know when I’ve edited this post!)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tämä postausteema on jo jonkin aikaa muhinut pääni sisällä ja näin Äitienpäivän häämöttäessä kynnyksellä
(tai paremminkin jo saapuessa) onkin juuri täyrellinen tovi päräyttää käyntiin uusi postauskokoelmani, joka kantaa nimenään “Portrait of a mother – Muotokuva äidistä”. Samaisen nimen alta tulette löytämään tämän teeman tunnisteetkin ja itse teemahan tulee jatkumaan X postauksen verran. 

Kantaman nimensä mukaisesti ideana on postata äideistä, joilla kaikilla on ollut inspiroiva vaikutus itseeni, minkä vuoksi loinkin asian tiimoilta postausteeman teille. Heistä jotkut ovat saaneet minut inspiroitumaan sanoillaan tai teoillaan, jotkut pettämättömällä tyylitajullaan, jotkut luomalla herättävän sivuston netin uumeniin. Toisinaan se inspiraationlähde tälle postausteemalle saattaa lähteä liikkeelle artikkeleista liittyen äitiyteen tai käydyistä keskusteluista ihmisten kanssa.
Toivottavasti viihdytte tämänkin postausteeman parissa! : — )
Piremmittä puheitta, aloitellaas ensimmäinen postaus tämän teeman tiimoilta!
 Koska tänään on Äitienpäivä, haluan pyhittää tämän teeman ensimmäisen postauksen yhdelle elämäni tärkeimmistä henkilöistä; äidilleni. Olen aihetta viime vuonnakin kolunnut täällä mutta kuten sitä sanotaan, kertaus on opintojen äiti ; — ) Ei vais, yritän kiteyttää kaiken tärkeän lyhyen ytimekkäästi tällä kertaa vaikka äidistäni voisinkin puhua vuosi tolkulla.

[© Me and my mother]

Usein kysytään esikuvista ja tämä onkin oma vastaukseni siihen kysymykseen. Äitini on maailman upein nainen. Hän on joutunut elämässään kulkemaan läpi helvettien mutta edelleenkin hän kykenee seisomaan pää pystyssä hymyillen sydämessäänkin. Tiedän, ettei se niiden helvettien läpi kulkiessa ole tuntunut siltä eikä vielä pitkiin aikoihin niiden jälkeenkään mutta juuri siksi hän tällä hetkellä pää pystyssä seisookin -kaatumatta silloin tällöin riehuvista myrskyistä, joihin tornadot auttoivat suhtautumaan oikein. Hän on täynnä elämän rajuimpia kolhuja ja helvetillisimpiä muistoja mutta seisoo tällä hetkellä horjumatta. Hän on vahvin ihminen, jonka olen eläissäni tuntenut -tai, jonka tulen tuntemaan. Rohkein. Viisain. Hellin. Sydämellisin.
Hän on äiti, joka tuntee lapsensa ja, joka tekisi mitä vain meidän vuoksemme. Ja niin hän on tehnytkin. Hän tulee aina rakastamaan meitä maailman ääriin ja takaisin. Häneen syliinsä on lupa paeta vieläkin, kun siltä tuntuu. Itkeä hänen olkaansa vasten silloinkin, kun hän ei konkreettisesti ole paikalla. Hän on ihminen, joka ymmärtää. Hän on ollut sopivan tiukka silloin kun sitä on vaadittu. Hän on ollut sairauteni edessä yhtä heikko kuin me muutkin mutta myös uhmannut sairauttani.
Hän on ylpeä mamma, joka rakastaa poikaamme äärettömästi. Ja jos pojaltamme kysytään, niin varmasti maailman paras leikittäjäkin. Häneltä, jos keltä olen saanut ne tärkeimmät ohjenuorat vanhemmuuteeni. Äidin roolin lisäksi hän on korvaamaton ystäväni ja ihminen, jota katson ylöspäin. Voin ylpeydellä sanoa, että toivoisin olevani kuin hän vaikkakin samalla omanlaiseni. Eritoten toivon itsekin onnistuvani olemaan omallenikin lapselleni parhain mahdollisin äiti -aivan kuten hänkin meille. Toivon olevani yhtä vahva kuin hän ja seisovani vielä omien helvettienienikin jälkeen pää pystyssä hymyillen sydämessäni kuten hänkin.
Kenties tähän on hyvä lopetella sillä mitkään sanat eivät tule ikinä riittämään kuvaamaan äitiäni tai sitä, miten ääretttömästi minä häntä rakastan ja hän  merkitsee minulle tai sitä, miten suunnattomasti hän minua inspiroi.

[From: Pinterest]

Tämä päivä on pyhitetty äideille ympäri maailmaa. Itse olen henkilökohtaisesti pitänyt tästä päivästä aina mutta varsinkin oman äitiyteni myötä tämä päivä sai entistä henkilökohtaisemman merkityksen. Vaikka mielestäni niin äitien-, lasten kuin isänpäivänkin kuuluisi olla jokainen päivä kunnioittamalla toinen toistaan ja tekemällä parhaansa vanhempana, niin kyllähän sitä on myönnettävä tälläisten merkkipäivienkin olevan kultaa : — )  
Joten, merkityksellistä äitienpäivää kaikille tämän kauniin biisin myötä! : — )

[From: Google]

This day is dedicated to all the mothers all over the world. I personally have always liked this day but with my own motherhood, this day has become even more personal. I also think that Mother’s/Father’s/Children’s day should be celebrated everyday by honoring each others’ and doing one’s best. Still, I gotta admit that I love these days : — )  
So, by this beautiful song I’m wishing you a meaningful 
Mother’s Day! : — )

[Asa – So Beautiful]Beautiful is your name
Wonderful is what you are to me
It’s you I see in my dreams
Everyday and I pray for you
Queen of my life you are so beautiful mama
You’re beautiful

 Emi n wa mama kan
Ta lori ye ye yen
Mama mi o roju ri
That’s why am loving you…
Woman there is No one like you oh oh
Woman there is No one like you oh oh…

Articles from Partners

Follow:
Share:

I would love to hear your thoughts! Thanks for sharing and have a wonder-filled day chasing your dreams!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: