#080 – Shopping hint: Holly & Whyte by Lindex ON SALE

Mä olen ollut aikalailla myytynä Lindexin Holly & Whyte-mallistolle -tuskin lienen ainut- ja ilokseni huomasinkin käylähtäessäni pitkästä aikaa kotikaupunkini Lindexissä, että kyseinen mallisto roikkui suurimmaksi osaksi alerekeissä -kotiin päästyäni vilkaisinkin Lindexin virtuaalisen shoppailulaitumen ja näyttiväthän ne sielläkin alehintoineen olevan -vaikkakin hieman eri tuotteita/eri hintoja siellä olivatkin- eli *click*click* ; — )

Keväällä ostin ihastuttavan, sinivalkoraidallisen maximekon xs-koossa, joka istui äärimmäisen loistavasti pituudeltaan tälläiselle 153 senttisellekin -loistava ostos siis! Nyt olen jälleen kahta Holly & Whyte-malliston vaatekappaletta rikkaampi -muitakin kokeilin mutta eivät sitten päällä niin houkuttelevilta näyttäneetkään kuin mitä henkarilla- sillä kotiutin kynähameen samassa kuosissa kuin maximekonkin aikanaan sekä vallan ihastuttavan, paisleykuvioidun puseron -yhteishintaan 26 euroa eli 13 euroa kappaleelta. Kuvautan perhepotretin näistä kolomesta myöhemmin mutta siihen saakka saatte tyytyä edellä oleviin linkityksiin.

Ja jottei aivan tekstitykseksi menisi niin….

Psst: Lindexissä huomasin Visani kauhuksi palion muutakin… vihje: Lindexin syksy näyttää kerrassaan u-p-e-a-l-t-a! Ja se onkin aihe, joka ansaitsisi ihan ikioman postauksensa… 

Articles from Partners

Follow:
Share:

2 Comments

 1. May 12, 2014 / 1:08 PM

  Koin sen velvollisuudekseni, hahah! : — D Ei munkaan tällä remppaajan rahatilanteella ehkä olisi kannattanut kotiuttaa yhtään mitään mutta minkäs teet, tää on näitä himoshoppaajana olemisen huonoja puolia : — D

  Oi, minne käy tiesi? : — ) Täällä yksi kateellinen kun tuloo omattua tuollainen krooninen matkakuume ; — ) Ihanaa reissua! : —- )

 2. May 12, 2014 / 1:08 PM

  Voi ei, miksi menit huomauttamaan! laugh
  Oon yrittänyt vältellä nettiostoksia ynnä muita tulevan reissun takia, mutta harhauduin nyt sitten Lindexin sivuille… Syksy kieltämättä näyttää aivan mahtavalta.
  Harmi, että tämä oman kaupunging Lindex on niin köyhä vaatepuoleltaan, nettikauppa antaa paljon enemmän.

I would love to hear your thoughts! Thanks for sharing and have a wonder-filled day chasing your dreams!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: