#081 – New magazine: Costume FinlandEilistä postilaatikkoretkeä rytmitti niin jännitys kuin leveä hymykin, sillä odotetetun
Costume-lehden ensimmäinen numero oli vihdoinkin käsinkosketeltavaa. Tilasin sen siis jo ennakkoon keväällä enkä kyllä ainakaan ensivaikutelman perusteella joudu Costumea koskaan peruuttamaankaan. Äskeinen oli äärimmäisen iso lausahdus omasta suustani, sillä mitä tuloo muotiiin painottuviin lehtiin, niin omaan äärimmäisen krantun maun.
Tähän saakka tuohon krantun maun ruokavaliooni ovat päässeet muutamat ulkomaiset sekä suomalaisista lehdistä ainoana Olivia, jonka kanssa koin rakkautta ensilukemalla (ja, jonka vakituisena lukijana olen pysynyt sen ensimmäisestä numerosta lähtien). Nyt Olivia sai rinnalleen toisenkin suomenkielisen Costume-lehden muodossa, jonka kanssa taisin myöskin kokea sitä rakkautta ensitapaamisellamme. En voi siis kuin lämpimästi suositella! : — )


Costumehan on Suomessa ihkaensimmäinen sataprosenttisesti muotiin ja kauneuteen painottuva lehti, jonka Bonnier toi Suomeen (sisarjulkaisut Tanskassa ja Norjassa). Costumen taustajoukoissa häärii varsin vaikuttava sakki suomalaisia muodinosaajia; luotsaajana toimii Olivian muotitoimittaja-pestistäänkin tutuksi tullut Sanna Sierilä, toimituspäällikkönä Lily.fi:n tuottaja Jenna Kämäräinen, AD:ksi valikoitui Olivian graafikkonakin toiminut Tiina Tuomala, muotitoimittajana Fashionweek-blogistaankin tutuksi tullut Johanna Piispa ja kauneustoimittajana Elisa Suokko.
Lehden sivuilta voi myös bongata tunnettujen bloggaajien palstoja, joiden blogitkin ovat siirtyneet/siirtymässä virtuaalisen Costume.fi:n katon alle; Auroran henkareista tuttu Aurora Pöntinen, Erika Naakka Nude-blogillaan, Marianna Mäkelä Mariannan-blogillaan sekä miespuolisia edustamassa nähdään Thing for the Bling-blogin Teemu Bling. Mielettömät onnittelut teille kerrassaan upeille bloggaajille! : — )

Costumen lukuisten upeiden puolien joukosta löytyy mm. erityinen luottamus myös meihin lukijoihin muodinosaajina. Tämä näkyy siinä, että Costume hyödyntää nettiyhteisöä lehden tekemisessä ja BonnierPublicationsin toimitusjohtaja Marjaana Toiminen onkin todennut, että “Koska kohderyhmä on niin asiantuntevaa ja muodille omistautunutta, emme suhtaudu heihin kohteina vaan pikemminkin vertaisina tekijöinä. Mitä kohderyhmään tulee, niin Costumen virtuaalisia sivuja lainatakseni; Costume on uudenlainen muotilehti fashionistoille, muodin suurkuluttajille. Se on lehti ihmisille, jotka puhuvat muotia äidinkielenään.” Pystyn äärimmäisen hyvin samaistumaan tuohon ilmaisuun ja
tiedän, etten todellakaan ole ainoa, joka puhuu muotia äidinkielenään vaan yksi miljoonista eli ei kun tilailemahan (ei tällä hetkellä ole ainakaan hinnasta kiinni, sillä tutustumishintana on 13,80€/4 numeroa + tilaajalahjaksi Ivana Helsingin ihastuttava huivi) taikka sitten suorinta tietä kohti lähintä lehtipistettä hankkimaan oma huimalla kahdella eurolla : — ) Tänä vuonna saamme nauttia Costumesta kolmisen kertaa ja ensi vuonna kymmenen kertaa. Vuodesta 2014 lähtien tämän muodin sanansaattajan on tarkoitus ilmestyä 12 kertaa vuodessa.
Omalta osaltani: nöyrimmät kiitokset Costumen poppoolle, olette parhaimmistoa! : — )

Jokos te olette päässeet tutustumahan tähän uuteen muodin sanansaattajaan? Millä mielellä olette luettuanne sitä? Vai oletteko aikeissakaan tutustua Costume-lehden sisältöön? Miksi / miksi ette? Antakaapa mielipiteenne paukkua kommenttiboksinkin puolella! : — )

Articles from Partners

Follow:
Share:

I would love to hear your thoughts! Thanks for sharing and have a wonder-filled day chasing your dreams!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: