#111 – “To him, the name of Father was another name for Love.”

[From: Pinterest]

You can read this post by using the translation tool! : — )But in brief: today we celebrate Father’s Day here in Finland.


Tänään on aika juhlistaa isiä ja paappoja sekä muistella heistä niitä
,  jotka ovat jo vaipuneet onnelliseen ikiuneen -syleillä tiukasti niitä kultaisia muistoja, joiden tärkeyttä ei voi mitata millään mittayksiköllä. Sekä olla kiitollisia niin kultaisista muistoista, kuin muistaa kiitollisuuden niistä tulevistakin kultaisista muistoista, joiden kanssa ne ovat vielä mahdollisia.

Reseptimme tähän päivään oli jotakuinkin seuraavankaltainen;
Meirän isämies raataa pitkää päivää  fyysisen työn parissa arkisin {herätys 4.15, kotiin norm. 15.20 ja ylitöiden aikana abouttirallaa 17.00}, joten lienee enemmän kuin kohtuullista antaa hänen nukkua viikonloppuisin.
Tasa-arvon nimissä kerrattokoon, että  meirän huushollissa vallitsee kirjoittamaton sääntö viikonloppuisin; toinen nukkuu niin pitkään kuin sielu sietää lauantaina ja toinen sunnuntaina. Toimii : — )
Breakfast in bed-meininki vallitsi meillä tänään.  Pienokaisemmekin koki enemmän kuin tarpeelliseksi jakaa sen ylellisyyden {lue: istui tyytyväisenä sängyssämme syöden noin puolet Isänpäivä-aamupalasta…}
Lahjatkin luonnollisesti kannettiin sänkyyn mukaan ja niiden aukaisemisen  sekä aamupalan ja jurinoiden lomassa tuli vietettyä todellisia arjen tähtihetkiä laatuaikaillen koko perhepotretin kera
Saimme seuraa iltapäivällä myös omista vanhemmistani, jotka yllättivät meidät tulemisellaan  -mikä olikin varsinaista luksusta -heitä kun ei reippaan 100km välimatkan vuoksi kauhian usein pysty näkemään. Yhteisiä hetkiä tuleekin vaalittua äärettömästi.
Oma isäni on ja on ollut maailman parhain iskä -enkä voisi parempaa pappaa kuvitellakaan.

Viisikkomme suuntasi myös Suurmarkkinoille, jotka  täällä päin järjestettiin. Sen jälkeen saimmekin nauttia ravintolaillallisesta, jonka jälkeen ehdimme vielä tovin nauttia toistemme seurasta ennen kuin oli aika päästää heidät lähtemään.
Päivän mittaan tuli muisteltua herkkiä hetkiä siitä, miten  meistä tulikaan niitä vanhempia -äiti ja isä- sekä perheemme alkutaivalta. Mikään ei voita perhettä.

Minkäslaisista aineksista teidän Isänpäivänne koostui? : — )

Articles from Partners

Follow:
Share:

Share your thoughts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: