#136 – ‘I love your blog’ Award

It’s been more than awhile since I was nominated by WickedChild to receive ‘I love your blog’ Award.  And I’m so incredible sorry for the late response! {Living in this Hurryland|Bad times|Sickness has taken its toll.}

Tämän tunnustuksen saamisesta on vierähtänyt  jo hävyttömän paljon aikaa tässä Kiirelandia|Aivomyrsky|Sairastupa-härdellissä, joten nöyrimmät anteeksipyyntöni
sen ihanaiselle lahjoittajalle, WickedChildille.

 

Mää tykkään su blogist-tunnustuksen pelisäännöistä sanotaan seuraavaa:
1) Kopioi post it-lappu ja liitä se blogiisi. {Done, vaikka koinkin vapaudekseni muokata sitä hieman}
2) Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
3) Anna tunnustus viidelle (5) suosikkibloggaajallesi, ja kerro siitä heille kommentilla.
4) Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post it-lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

 And after receiving the ‘I love your blog’ Award you must:
1) Add the logo of your award to your blog.
2) Thank and add a link to the person who awarded it to you.
3) Nominate your favourite blogs (at least 5) and leave a message for your nominees on their blogs.
4) Be happy for your post-it award and wish that your favourite bloggers will share it.
kaikenlaiset tunnustukset merkitsevät itselleni paljon ja moon aina yhtä otettu niistä, joten sydämelliset kiitokseni WickedChildille, joka kirjoittelee Arvetkin kauneuspilkuiksi-blogia. Käykäilkääpä muuten tsekkaamassa kyseinen blogi, sillä sen takana häärää erittäin ihastuttava persoona, joka on myös henkilökohtaisessa elämässäni ollut suurena tukena. 
 receiving any sort of recognition means much to me and I’m honored, so a hearty thank you to WickedChild from Arvetkin kauneuspilkuiksi. She’s lovely blogger {be sure to check out her blog!} and amazing support.

On yksinkertaisesti mahdotonta nimetä vain muutama bloggaajakollega koska itse seuraan nykypäivänä enemmän tai vähemmän aktiivisesti miltein tuhatta blogia, joista jokainen on omalla tavallaan upea, mielekäs ja inspiroiva. Joten, tässäpä random-järjestyksessä niistä viisi, joihin kenties teikäläänenkin koukuttuu.

Ja tässäpä ovat ne valitsemani bloggaajakollegat:

[Klikkaamalla kuvaa pääset suoraa tietä kyseiseen blogiin]

Nowadays, it’s impossible to nominate only a few bloggers because there are so many amazing blogs out there. That’s why  I’m following almost 1000 blogs more or less, and here are five {in random order} of them that I think are inspirational, and maybe you’ll enjoy them too and even put on your list to visit daily.

So, here are my nominees:

[If you click the image, you’ll go to the home page of the blog]


Footsteps – If you’re looking for inspiration to encourage you to dress your baby {boy} in an unprejudiced way.

Footsteps on itselleni erittäin tuore tuttavuus, jonka  löysin sattuman sanelemana googletellessani. Blogiin tallentuu kauniita otoksia nuoren perheen arjesta, jossa pääroolia näyttelee valloittava Jerry-poika. Lukulistallani on tämän lisäksi muutama muu blogi, joissa painopiste hyörii ja pyörii lifestylemaisessa lastenvaateblogissa mutta myönnettäköön,
että vaikka lapsekas{lue: perheellinen, mutta tylsä sana -> lapsekas/lapsellinen paree} olenkin, niin harvoin sitä aihetta käsitteleviin blogeihin koukutun tai edes vaivaudun lukemahan.
Mutta tässä blogissa on jotain erilaista -sellaista, joka sai meikälääsenkin vakavasti koukuttumaan. Ehkä osasyynä ovat kauniit kuvat sekä lastenvaate-mantra, jota itsekin noudatan pikkuista poikaamme pukiessa; ennakkoluulottomuus, johon tämän blogin inspiroimana saan taas tyyliaseita käyttööni funtsaillessani tuon pikkuisemme vaatetusta. Lisäksi ikäeroakaan ei kauhiasti omaan poikaani ole, joten melko yhtenäiset ovat mietinnän aiheet. 
Enivei, lämpimät suositteluni -käykäähän piipahtamassa!

 

Iira’s shit blog – If sarcasm is your best friend.

Alkuvuodesta kirjaimellisesti eksyin kyseiseen blogiin, johon välittömästi kommentoinkin humaltuneeni sarkasmista sekä kirjoittajan kirjoitustyylistä. Blogi on siis kaikkea muuta paitsi shitti eli horioppia, käykääpä tsekkaamassa!

Bra Nightmares – If you’re having a bra nightmares or you’re looking for an informed site about bras.

Moon aina omannut viha-rakkaussuhteen näihin kaksosiini, jotka eivät epätoivostani huolimatta pienentyneet hengenvaarallisessa aliravitsemustilassanikaan kuin b:hen saakka {joten kuulun siihen koulukuntaan, joka ei juurikaan ihmettele/pidä luonnonoikkuina eräitä aliravitun näköisiä mallikansalaisia, joilta kuitenkin ehdat rinnat löytyvät}. Muistan vieläkin sen fiiliksen kun koin olevani totaalisen liikaa, ja epäonnistuneeni {huolimatta siitä seikasta, että potilaspapereitani koristeli tuolloinkin anorexia nervosa-diagnoosi} syömishäiriössäni kun laihimmillanikaan rintani eivät kutistuneet juuri ollenkaan, ja myös lantiossani luut tulivat vastaan aiemmin kuin mitä toivoin {todistusta siitä, että kroppansa mallia ei ainakaan tämä tiimalasi voi muuttaa edes hengenvaarallisessa aliravitsemustilassakaan}.

Sittemmin olen alkanut ymmärtämään ja arvostamaan kroppaani sellaisena kuin se on;
vyötäröä ei löydy juuri nimeksikään, mutta povekkaat rinnat kylläkin -ja tätä kokonaisuutta tasapainoittaa erottuva, mutta suht litteä lantioni. Arvostamista tosin vaikeuttaa vaateteollisuus, jonka mukaan tälläisellä xs/32-34-kokoa käyttävällä ei kuuluisi olla rintoja/muotoja ollenkaan -ainoastaan luut ja nahka-
joten teoreettisesti mielessäni on myös pyörinyt rintojen pienennysleikkaus mikä helpottaisi istuvien vaatteiden löytämistä 99 prosentilla. Mutta siinä taas omat periaatteeni tulevat vastaan, sillä vastustan kauneuskirurgin veittä henkeen ja vereen ellei kysymys ole sairaudesta, onnettomuudesta tai elämää vakavasti haittaavasta seikasta.

Enivei, päk tu Bra Nightmares-blogin mainospuheeseen;
istuvien rintaliivien etsiminen paikallisesta putiikista tai edes samasta läänistä suht inhimillisellä hintalapulla varustettuna tuntuu olevan mahdottomuus pienellä ympäryksellä, mutta isolla kuppikoolla. Lisäksi synnytyksen myötä myös kuppini ovat kokeneet muodonmuutoksen {lue: tutusta b/c-maastosta c/d:ksi}, jonka seuraamana alusvaatelaatikostani eivät enää istu ne kymmenet, ennen niin täydellisesti istuneet, rintaliivinikään vaikka ne heittämällä vielä ympärykseltään menevätkin. Joten, tällä hetkellä arki rullaa muutamilla häthätään ostetuilla rintsikoilla, jotka kyllä istuvat mutta joiden tukevuudesta en menisi vannomaan… 
Toisin sanoen tämän blogin kallisarvoiset, asiantuntevat, vinkit ovat enemmän kuin tarpeen metsästäessäni parivaljakkoa kaksosilleni. 

Fashionadictas by Marcela – If you’re looking something really different where fashion and art combines
in an inspirational way.


Reipas vuosi sitten tämä ihastuttava, espanjalainen, lady kommentoi ja liittyi lukijaksi blogiini, sekä kysyi haluaisinko minäkin seurata häntä, ja selvähän se; rakastuin hänen blogiinsa ensisilmäyksellä, sillä se oli selkeästi jotain erottuvaa. Inspiroidun vietävästi hänen postauksistaan, joissa muoti ja taideteokset ovat yhtä. Ehdottomasti yksi kärkisuosikeistani! 

Preferita – If you’re looking for style inspiration, you better check out this amazing blog from 50+ Preferita!

Preferitan blogiin törmäsin viime vuoden puolella, ja koukuttuminen on ollut siitä hetkestä lähtien enemmän kuin taattua. Tämä yli viisikymppinen lady sykähdyttää niin vaatevalinnoillaan kuin mietteilläänkin. Kenties hän saa teikälääsenkin pauloihinsa?

Articles from Partners

Follow:
Share:

I would love to hear your thoughts! Thanks for sharing and have a wonder-filled day chasing your dreams!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: