Boss Girl Career - Uraoivallukset,  Inspiration - Inspiraatiota

Doubting and dreaming | Epäröintiä ja unelmointia

This is where the magic happens aka dreams happen. I work from home and it really is a blessing -though sometimes it’s hard to stay 110% focused. But then again; I remind myself why I’m doing this. Living my life on my own terms; making my passion my paycheck.

Sometimes it’s hard because it doesn’t come easy and you really need to give your all and even then you sometimes doubt yourself, your goals and even your dreams. But then there’s comes days like this… when the light comes in; it’s a lovely reminder to rise above everything negative and
find that sunshine.

And then you can turn your dreams into reality.

Do you sometimes doubt your dreams? Here's how I deal with doubting: Click To Tweet

Tämä on se paikka missä tehdään taikoja eli missä ne unelmat tapahtuvat. Työskentelen kotoa käsin ja se todellakin on siunaus ja sopii parhaiten munlaiselleni tyypille -vaikka joskus vaikeuksia onkin pysyä 110% keskittyneenä. Niinä hetkinä mä tapaan muistuttaa itseäni siitä, että minkä vuoksi teen tätä. Koska haluan elää elämääni omilla ehdoillani; tehdä intohimostani palkkashekkini.

Se on välillä vaikeaa ja jotain mikä ei tosiaankaan tule helpolla. Sun täytyy antaa kaikkesi ja siitä huolimatta sitä välillä kyseenalaistaa itsensä, tavoitteensa ja jopa omat unelmansa. Mutta sitten tulee tälläisiä päiviä… kun valo vyöryy sisälle; toimien muistutuksena siitä, että miksi kannattaa nousta kaiken sen negatiivisuuden yläpuolelle ja löytää aurinkonsa.

Ja sitten sä voit jatkaa sitä, mitä tulit tekemäänkin; muuttamaan sun unelmat todellisuudeksi.

Epäiletkö joskus unelmiasi? Lue kuinka mä itse käsittelen kyseenalaistamista: Click To Tweet

Want more? Be sure to check out the Fashion Poetry on:
Janoatko lisää inspiraatiota? Seuraa The Fashion Poetryä:
 Bloglovin’FacebookInstagramPinterest & Twitter

Articles from Partners

8 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: