Boss Girl Career - Uraoivallukset,  Deep thoughts - Syvällisiä ajatuksia,  Love Yourself - Rakasta itseäsi

#Uraoivallus: Ei ole olemassa suoraa tietä päämäärääsi

Helmikuun Trendi-lehti* avaa tärkeän aiheen ja puhuttelee meitä uraoivalluksillaan -sekä aloittaa #Uraoivallus-kampanjan. #Uraoivallus-kampanjan ideana on haastaa meidät lukijat kertomaan jokin ahaa-elämys, joka on muuttanut suhtautumisen omaan uraan.

Tämä kampanja on mahtava juttu siitä, että itse ainakin ammennan monesti voimaa muiden kokemuksista ja niistä tuikitärkeistä neuvoista. Koska ne tuntuvat vievän eteenpäin sillä niitä voi jalostaa omaan elämään sopiviksi ja juuri sen oman urahaaveensa toteuttamiseen.

Mulle itselleni se tärkein ja ennen kaikkea lohdullisin on ollut se, että ei ole olemassa suoraa tietä sinne, minne oot menossa. Monesti me myös erehdytään luulemaan, että elämässä on tärkeintä, että on kristallinkirkas visio. Toki, onhan se hyvä, jos on selkeä visio päässä mutta vaikkakin se olisi, niin elämällä on tapana niin sanosti heittää häränpyllyä välillä. Toisin sanoen: life happens. Ja silloin ei edetäkään suunnitellusti, vaan useimmiten elämä määrää sen tahdin ja reitin
-mutta sä päätät suunnan.

Entä jos sulla ei olekaan suunnitelmaa edes puoliksi tehtynä?
Se, että sulla ei ole karttaa määränpäähäsi valmiina niin ei ole maailmanloppu –on ihan okei, jos kaikki ei olekaan ihan figured out. Musta on tärkeintä, että jos sitä visiota ei ole,
niin kuuntele intuitiotasi -se ei koskaan erehdy. Etene askel kerrallaan ja vähitellen tuut hahmottamaan sitä päämäärää, jota kohti kulkea.  Ja muista, että vaikka kompastuisitkin matkan varrella niin sekin kuuluu siihen prosessiin –epäonnistumiset kun ovat osa menestymisprosessia, eivät sen vastakohta.

Lisäksi tärkeää on muistaa myös se, että meidän kaikkien elämäntarinat ovat erilaisia -se, että sulla ja sun tuttavalla on sama unelma ei tarkoita sitä, että te etenisitte samaa reittiä tai edes samaa tahtia. Eli älä siis stressaa siitä; sä tuut pääsemään just sinne minne ikinä unelmoitkin -luottaen itseesi, intuitioosi ja ennen kaikkea siihen, että just se sun reitti vie perille.

Mikä on sun #Uraoivallus?

Lempeimmät uravinkit nyt Fashion Poetryssä. Mikä on sun paras #Uraoivallus? Click To Tweet

Want more? Be sure to check out the Fashion Poetry on:
Janoatko lisää inspiraatiota? Seuraa The Fashion Poetryä:
 Bloglovin’FacebookInstagramPinterest & Twitter

Articles from Partners

2 Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: